tomny

DaytonA4e

torf  w blokach wolności

okruchy  dat

przypudrowany dym kwadratury

Siódmy 88ą mknie

posuń się…

gwizdek

trzy ciągi

Zielona pięknie dmie

DaytonA4e
DaytonA4e
Wiersz · 3 października 2023
anonim