Literatura

tomny (wiersz)

DaytonA8

torf  w blokach wolności

okruchy  dat

przypudrowany dym kwadratury

Siódmy 88ą mknie

posuń się…

gwizdek

trzy ciągi

Zielona pięknie dmie


niczego sobie+ 3 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Konrad Koper 3 pazdziernika 2023, 11:53
wole spójniejsze. Ale...
Katarzyna Anna Koziorowska
Katarzyna Anna Koziorowska 3 pazdziernika 2023, 12:32
Mnie się podoba. Pozdrawiam. :)
przysłano: 3 pazdziernika 2023 (historia)

Inne teksty autora

Galaktyka
DaytonA4e
Dosiego…
DaytonA4e
Liczba Pi
DaytonA4
Filary
DaytonA4
ogniwa
DaytonA4
~my
Yaga Rybka Wikzo
Lajfo
Agnieszka „Rybka” Wieczorek
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca