Światy

Konrad Koper

Są światy :

fizyczne,

zakochanych,

przyjazne,

dla bogaczy,

liryczne…

 

Istniały,

istnieją

i będą istnieć

w różnej przestrzeni.

 

Powstają nowe światy

na naszych oczach.

Nauka zawodzi !

 

 

 

 

Konrad Koper
Konrad Koper
Wiersz · 5 października 2023
anonim