pani Stasiu muszę powiedzieć o kręceniu erotyków
interrasowe to biało i czarnowierszenie
penetracja z finałem w komentarzach
klawiatura naszego składaka jest ustawiona i pod starego rzęcha
choćby poprzez nieograniczony dostęp do warg większych
zdradzają tacy myślą tusząc że konserwują szare komórki
między ustami a brzegiem pucharu wlosów łonowych brak
widać nie tędy droga do zapobiegania Alzheimerowi
a i przypadkom pomniejszym