Seksafera

witka

Pewien śledzik z gminy Rachanie,

stał się obiektem molestowania,

poznawszy się z jedną Józką.

Nierówno miała pod bluzką

i dwa lewe sutki do kochania.

 

 

 

 

witka
witka
Wiersz · 6 października 2023
anonim
  • kamilan
    nie kumam dowcipu o sutkach. pewnie zbyt inteligentne jak dla mnie.

    · Zgłoś · 1 rok