DaytonA4e

*aria ocalenia

bez krzyków

z echem czarnego jarzma

permanentny reset

bez kla(t)ki

wolność

wspólnota

współodczuwanie

skalą dobra cnota

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Niczego sobie 2 głosy
DaytonA4e
DaytonA4e
Wiersz · 8 października 2023
anonim
  • anonim
    Anonimowy Użytkownik
    …ten „ permanentny reset” - to jak tatuaż - trudny do wybielenia ;)

    · Zgłoś · 1 rok temu