moje jestestwo
zaznaczone we wszechświecie
miniatura istnienia w tajemnicy
jestem i mnie nie ma
.
moje jestestwo
zaznaczone we wszechświecie
w nieskończoności przenikam
nie patrzę tam lecz tu i teraz
.
moje jestestwo
zaznaczone we wszechświecie
nie przyszłość czasem bycia
nieskończonością jestem
.
autor Teresa Paprota 08.10.2023 r.