Bociany mogą przylecieć

witka

Jutro ureguluję rachunek za prąd,

niefakturowane pozostaną we mnie do nieprzedawnienia.

Muszę zadbać o siebie według zasad upływającego cudu.

Bez wolnoamerykanki kaznodziejstwa i humanizmu,

nie stać mnie na mydlane bańki mędrków z każdego azymutu.

 

 

 

witka
witka
Wiersz · 9 października 2023
anonim