Kropki trzy i koniec balu
twego...
mam swój rytm i swoje nuty
i swoje
ego
moje myśli - głębia głębia i głębiny
moje kartki
moje pióro
ty - nie szukaj tu batuty
psujesz rymy - wrzucasz błoto
tu - jest całe moje niebo
i nad głową gwiazdy świecą...
A treść ? „ Odgryzanie” się drugiemu ( partnerowi?) nie wypada zbyt przekonująco…