Baba Wanga swoje

witka

 

Angielski matematyk obliczył swoje.

W dwa tysiące sto dwudziestym siódmym roku

będą sami wariaci w wyniku doboru naturalnego.

|Zapewne cześć po małpkach.

Pegazowcy uważają, że na ziemi są miejsca gorsze od piekła.

Niektórzy tam byli, o czym świadczy selfie całuśnej żaby,

która była zmuszana do rozdwojenia, bycia brzydką i głupią.

 

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Niczego sobie 3 głosy
witka
witka
Wiersz · 12 października 2023
anonim