Angielski matematyk obliczył swoje.
W dwa tysiące sto dwudziestym siódmym roku
będą sami wariaci w wyniku doboru naturalnego.
|Zapewne cześć po małpkach.
Pegazowcy uważają, że na ziemi są miejsca gorsze od piekła.
Niektórzy tam byli, o czym świadczy selfie całuśnej żaby,
która była zmuszana do rozdwojenia, bycia brzydką i głupią.