Słodkie ciasto szybko rośnie

Irena Świerżyńska

kpina

drwina

 

poniżanie  - ktoś zatrzyma...

 

była - aula  pusta

nie ten temat - nie to branie 

i wir i basta

 

pokolenie wnuczka

dałeś

masz

 

dzisiaj 

wraca 

szarobure i gorzki smak słodkiego ciasta

 

 

Irena   Świerżyńska
Irena Świerżyńska
Wiersz · 15 października 2023
anonim