Szkarada

awia

Jej piękne oczy 

szkaradne się stały, 
choć blasku nie straciły,
trzymała je nadzieja, 
kiedy zobaczy swoją miłość
zacznie płakać, 
aż szkarada uwolni ją ze swoich rąk...
 
 

 

awia
awia
Wiersz · 19 października 2023
anonim