Przepraszam

awia

Przepraszam, 
Nie wiedziałam, że mogę się w Tobie zakochać 
Nie wiedziałam, że kiedyś jeszcze mi to się zdarzy
Tamtego dnia 
Zatęskniłam za Tobą 
Zaczęłam się zastanawiać, dlaczego Ty? 
Mówiłam Ci o tym w każdym śnie
I ani razu twarzą w twarz
Miłości ani razu nie zaznałam, której sama nie zaakceptowałam
Choć w każdej historii jest
Na całym świecie
Lecz u mnie jej zabrakło
Jak wiecznie zachmurzony dzień 
Przepraszam, to był błąd 
Przy następnym wschodzie słońca, 
już tego nie odczujesz
 
 
 
 
 

 

awia
awia
Wiersz · 19 października 2023
anonim