przezroczyste myśli czyste szkło
na tacy biały pył wciągasz proch
biały nos w głowie siła moc
zakorzeniona przegrana po stronie klienta
banknot zwinięty w rulon po co filtr
tylko dance alkoholu morze
którego nie przekracza nikt
prócz czystej przyjemności
tańcz głupi tańcz parkiet
chwilę później zapomnij oceń
czy warto się sprzedać dla kilku chwil
przegrać w karty świat nazbyt krótki sen