Colgate Whitening

aleksandra2000

Szaleni podniebni

jeźdźcy.

Połyskujące ludziki.

Białe od stóp do głów.

 

Morze Czerwone. Morze Żółte. Morze  Czarne. Morze Białe. –

sąsiedzi na Ziemi.

Trzymają się razem. Szanują.

A przynajmniej tak to powinno wyglądać.

(Nie pozbawiajcie Morza Białego jego imienia!

 Ono jest również częścią nas!)

 

Szaleni podniebni

jeźdźcy.

Szybko!

Nie ma czasu do stracenia!

Wsiadajcie na pasty do zębów.

Operacja: „Wybielić Beabeesiiii”

rozpoczęta.

(Nie dla rasizmu!)

 

(19 grudzień 2022 rok)

 

aleksandra2000
aleksandra2000
Wiersz · 20 października 2023
anonim