Mr. Czarny Pacman
je … i je …
białe kropki;
cios za cios
białe okrągłe ciała
ręce, nogi
Ożenił się z panią Pacman
w St. Domingo
Teraz związani węzłem małżeńskim
dalej jedzą … i jedzą … kropki
Wstąpili do Czarnych Panter
oko za oko
strzał za strzał
nie zaprzestają jeść kropek
nieważnie czy to dobrze czy źle …
Teraz wystrojeni w kolory
bądź też w inne symbole
jedzenia nigdy dość
więcej, więcej!
Aż lodówka będzie pusta …
(14 listopad 2022 rok)