Literatura

to wszystko (wiersz)

Yaro

moje życie to nie był miód

 

zawsze na boku słuchałem rad

płynęły słowa z ust do ust

 

młody pełen energii bez wad

robiłem swoje to był mój świat

 

świat młodych do zdobycia

wdarł się jak wiatr w czasie burzy

 

nieustraszony i porywisty wiał

w moim życiu potrzebny jak nic

 

tylko ty zawsze daleko ode mnie

jesteś mi bliska mimo wszystko

 

po burzy spokój w czasie trwam

poddajemy się zawsze gdy upadamy

na pierwszej linii nie ma szans na łzy

 

zawsze gotowy na przyjęcie tego

co zgotował los nie jestem wybredny

 

jestem gotowy do drogi otwarte drzwi

 


dobry– 3 głosy
1 osoba ma ten tekst w ulubionych
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 20 pazdziernika 2023 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca