zamotani

Yaro

atmosfera co raz gęstsza
otoczeni brakiem ciepła

 

skryci pod własnymi powiekami
czekają czegoś lepszego

 

wyczekują Edenu wnet piekło
ociepla ich nieczyste sumienia

 

zdziwieni otwierają oczy
tak dobrze dostawać baty

 

Yaro
Yaro
Wiersz · 23 października 2023
anonim