niewidzialna osobowość
niewidzialna postać
wśród ludzi w mieście
wszędzie
/zamienić się w .../ zamienić się w .../
gadaj jak ona
zachowuj się jak on
wszystko –
zapożyczone
szlachetność, okrutność
itp.
/zapożyczone .../ zapożyczone .../
bądź jak oni
gadaj jak ona
zachowuj się jak on
nosząc na twarzy
białą maskę
niewidzialna osobowość
gdzie jest twoja tożsamość?
(16 styczeń 2023)