CCC

tomaszchorab

ciasno ciemne ciasto 

sobota nas rucha 

ciasno jasno oto miasto 

jesteś pyszną czekoladą w czasach kryzysu 

azjatycka restauracja wita podbitym okiem 

pięknym uśmiechem 

tomaszchorab
tomaszchorab
Wiersz · 26 października 2023
anonim