Czego chcę? Bardziej niż wtedy.
Może wcale nie to-nie-my...
Czy Happy End nadejdzie kiedyś?
Tego nie wiem,
Narazie bawię się,
Pożyczonymi słowami.
Układam je inaczej, bardzo podobnymi rymami.
Nie mam problemu z wyrzutami, gdyż
Kierowałam się autorytetami.
Mam parę wskazówek gdzie znajdziemy happy end.
Jeśli tylko tego chcesz, ale to-nie-my.