Happy End (Inspiracja - "Happy End", Kukon)

Antonina Gołyźniak

Czego chcę? Bardziej niż wtedy.
Może wcale nie to-nie-my... 
Czy Happy End nadejdzie kiedyś? 
Tego nie wiem, 
Narazie bawię się, 
Pożyczonymi słowami. 
Układam je inaczej, bardzo podobnymi rymami. 
Nie mam problemu z wyrzutami, gdyż
Kierowałam się autorytetami. 
Mam parę wskazówek gdzie znajdziemy happy end. 
Jeśli tylko tego chcesz, ale to-nie-my.

 

Oceń ten tekst
Antonina Gołyźniak
Antonina Gołyźniak
Wiersz · 26 października 2023
anonim