Chmura

Konrad Koper

Świeci łaskawe słońce.

Chmura cudnie rozprasza promienie,

nadając uroku wieży;

choć jest z lodowatych kryształków.

 

Wczoraj padały gwiazdki.

 

 

 

 

Konrad Koper
Konrad Koper
Wiersz · 27 października 2023
anonim