Chociasz nie skonczysz - ciagle rob Ciebie -- nie twe dzielo porwie grob
Choc na tym swiecie - tak krotko nas
Czas wszystko skonczy --on ma na to czas
Chociasz nie skonczysz - ciagle rob Ciebie -- nie twe dzielo porwie grob
Choc na tym swiecie - tak krotko nas
Czas wszystko skonczy --on ma na to czas