jesienne nowości

Yaro

jesteśmy z lukru będziemy się lizać
w tę sobotę tejże nocy damy z siebie wszystko

kochajmy się całą noc przy słabym świetle

 

będzie dobrze będzie przynajmniej dobrze

 

ranem zrobię śniadanie z tego co jest oprócz lodu
wypijemy po kawie z kawałkami czekolady

 

zabrałaś mnie w podróż do krainy wnętrza

zaspani zakochanie kwitnie w maju kwiat

 

dzisiaj dopiero październik zwisający ostatni liść
ostatni liść w parku spada z drzewa na alejkę


w parku pełno nas pełno listowia w kolorach

 

Yaro
Yaro
Wiersz · 29 października 2023
anonim