Kobieta z antypodów odkryła tajemnicę fotografii potwora
z Loch Ness. Rzekomy kształt wynurzającej się głowy,
jest obrazem ręki kraulisty.
Spóźnionego po wyjściu życia z wody,
który przestanie się czochrać, jak my dotąd.
Poza cyklem tarła, będzie kochał i potrzebował tego samego.
Bez zachłyśnięć cudzym słowem
i promocją rozprowadzanego ciepła procesorów.