Kochana córeczko moja gwiazdeczko
Myślę o tobie, tęsknię myślami
Za naszymi wspólnie spędzonymi chwilami
Twój uśmiech na małej buźce
Jest jak wschód słońca na niebie
Ilekroć go sobie przypomnę
Wiem, że moje ojcowskie serce
Należy tylko do Ciebie
Chcę byś to wiedziała
I swoje malutkie serduszko
Staremu ojcu również oddała
Bo miłość, którą Ci dam
To najcenniejsze co mam