ciepło od zawsze pomaga

Irena Świerżyńska

środek jest piękny - ciepło prawdziwe

charyzma też jest

 

chroni

pomaga - dłoń w pogotowiu

 

i cała gala  króluje męska

 

chwila 

dwie

zatrzymaj  ten  czas 

 

może

może  -  gdzieś

nadzieja miga

 

od iskry się pożar zaczyna

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Słaby 3 głosy
Irena   Świerżyńska
Irena Świerżyńska
Wiersz · 31 października 2023
anonim