Literatura

ciepło od zawsze pomaga (wiersz)

Irena Świerżyńska

środek jest piękny - ciepło prawdziwe

charyzma też jest

 

chroni

pomaga - dłoń w pogotowiu

 

i cała gala  króluje męska

 

chwila 

dwie

zatrzymaj  ten  czas 

 

może

może  -  gdzieś

nadzieja miga

 

od iskry się pożar zaczyna

 


słaby+ 3 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 31 pazdziernika 2023 (historia)

Inne teksty autora

nastolatek...
Irena Świerżyńska
Och - te muchy...
Irena Świerżyńska
Kto ma jeszcze...
Irena Świerżyńska
przed i po...
Irena Świerżyńska
Szare smugi krążą w duszy...
Irena Świerżyńska
Z tajemnicą ziarno rośnie...
Irena Świerżyńska
Czy podzieli...
Irena Świerżyńska
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca