Wiatr przysiada na kamieniu,
połamany leży krzyż,
wierzba schyla się ku niemu,
jedno ramię pokrył liść.
Tu gdzie łzy nikt nie uroni,
dawno zapomniany grób,
dusza prosi o modlitwę,
proszę, pomóż spłacić dług.
Dusza prosi o modlitwę
joanna53
joanna53
Wiersz
·
31 października 2023
-
ArianDziady X?