Urodzinowy duszek…

Konrad Koper

wyruszył szlakami pamięci.

Przy nich czterdzieści lat świeci.

 

Rozpalmy je uczuciami,

z bliskimi duchami.

                 *

Nastało milczenie,

zapowiadające przesilenie

astronomiczne i magiczne.

 

P.S

Jubilatki myśli są kosmiczne !

 

 

Konrad Koper
Konrad Koper
Wiersz · 1 listopada 2023
anonim