Pamięć cieszy - oko zbiera
kapie
wąwóz długi łzą rzeźbiony
strugę
niesie
został
gładzi duch kochany
tamten bliski
już nie wróci
samo
serce gra muzyką
obraz ważny - będzie nosić
cisza - dobroć w duszy trzyma...
1 listopad 2023r