Ja. Magnat

Arian

Jeden pracuje, drugi zarabia majątek.

Jeden pracuje, drugi zarabia majątek.

 

Egzekutywa zakazała kontestacji systemu.

I bezwstydnie czci swoich rebeliantów.

Twój boss przyjdzie po więcej.

Ci, którzy mniej mówią, pożyją dłużej.

 

Oj, jeden pracuje, drugi zarabia majątek.

Jeden pracuje, drugi zarabia majątek.

 

Zżera ich ambicja.

Kurtyzana, alfons, idealny tandem.

Kolekcjoner dolarów zażartował:

Och, ciesz się, że został napiwek.

 

Oj, jeden pracuje, drugi zarabia majątek.

Jeden pracuje, drugi zarabia majątek.

 

 

 

 

 

 

Arian
Arian
Wiersz · 2 listopada 2023
anonim