ekran
łącza i dość wiedzy
kartka kolor oczy drapie
tego nie chce
tylko
tamta bajka ważna
świat wygłupów na talerzu
tak to łapie i tak
trzyma
a - co potem...
za lat parę
trzeba będzie - z majestatem
mieszać glinę w grząskim dole