świeże loty

Irena Świerżyńska

ekran

łącza i dość wiedzy

 

kartka kolor oczy drapie

tego nie chce

 

tylko

tamta bajka ważna

świat wygłupów na talerzu

 

tak to łapie i tak

trzyma

 

a - co potem...

 

za lat parę

trzeba będzie - z majestatem

 

mieszać glinę w grząskim dole

 

 

 

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Dobry 1 głos
Irena   Świerżyńska
Irena Świerżyńska
Wiersz · 3 listopada 2023
anonim