Trujący amant. Trucizna, jak cholera.
Trujący amant. Hipokryta w garniturze.
Ile znasz spaskudzonych kobiet?
Zapał młodości zgasł, uroda przekwitła.
Upiorny mąż kaleczy twój mózg.
Czarował, teraz jest kulą przy nodze.
Trujący mąż. Familia, jak wasala lenno.
Trujący mąż. Trucizna , jak cholera.