Bezbarwna tkanina

aleksandra2000

Bezbarwna tkanina

leciutka

bez wzoru … koloru …

zawsze tam gdzie zawieje wiatr

kłamstwa …

Bezbarwna tkanina nad łąkami

domami, ulicami.

Znajdzie swoje miejsce.

 

(maj 2023 rok)

 

aleksandra2000
aleksandra2000
Wiersz · 4 listopada 2023
anonim