Zdrowaś Maryjo pierwsza ze wszystkich świętych

Ela Kwiecińska

Zdrowaś Maryjo

pierwsza ze wszystkich świętych

co prosisz na różańcu

za czyśćcowymi duszami

kiedy deszcz gasi nasze znicze

módl się za nami

Ela Kwiecińska
Ela Kwiecińska
Wiersz · 5 listopada 2023