Kpiarz

Konrad Koper

Za jego sprawą zadajemy pytania

i zmieniamy aksjomaty.

 

Jesteśmy zagubieni w życiu.

Kpiarz drwi…

 

Dramaturg rozwiesił między innymi gwiazdy,

może to atrapa ?

 

 

 

 

 

Konrad Koper
Konrad Koper
Wiersz · 7 listopada 2023
anonim