zwycięstwo członka
klęska waginy
to średniowiecze
dziś świat jest inny
sperma w odwrocie
wybuchł strajk kobiet
wie o tym dobrze
też ksiądz dobrodziej
który co wieczór
z martwym alumnem
robi imprezy
w dębowej trumnie
zgłodniały samiec
szuka rozkoszy
bezpieczny partner
zamknięte oczy
taki nie może
proces wytoczyć
wcale nie głupia
wersja na trupa
co mu zostało kobiet unika
obowiązuje dalej celibat
boi się wyrwać ciacho z ulicy
tam już szaleją złe zakonnice
każda w habicie - odmiana mini
pod nim tęczowe wysokie stringi
w ręku sekator na twarzy uśmiech
szukają księży
chcą im coś uciąć