Karnawał polski

Marian Suchanecki

zaduszki wyborów

zapominamy tych

których pamiętać trzeba

 

zapusty wyborów

jak chocholi taniec

pragnienia wolności

 

stypa wyborów

w rytmie disco polo

czy może 

z martwych wstanie 

 

11 listopada 2023

Marian Suchanecki
Marian Suchanecki
Wiersz · 11 listopada 2023
anonim