Bezmiar niezapisany

Marian Suchanecki

odpowiedzi na pragnienie

pytania na przesycenie

ile jeszcze myśli

spadających na paznokcie

nieokreślonych i wydartych

historii nie wydarzonych

do przodu, w bok

może do tyłu przeznaczenia

tak pisać, pisać od niechcenia

 

sierpień 2022

Marian Suchanecki
Marian Suchanecki
Wiersz · 12 listopada 2023
anonim