Jedno, drugie, następne słowo
tworzy widnokrąg pamięci
czwarte, piąte, następne
wracają do zapomnianych myśli
siódme, ósme, następne
odkrywają prawdy trywialne
następne, następne, ostatnie
przedostatnie, ostatnie
to tylko słowa
maj 2023