Podobno niektóre zwierzęta
Złapane w sidła
Potrafią odgryźć uwięzioną kończynę
I uciec
Ja
Musiałbym odgryźć własną głowę
Zwierzęta robią to
By ratować życie
Instynkt im mówi
Że warto
Kiedy więc słyszę
"Oto człowiek sukcesu"
To myślę, że największym sukcesem
Naszego gatunku
Zwierząt i myśliwych
Jest to, że ktokolwiek
Ma jeszcze
Jakiekolwiek kończyny