ART

tomaszchorab

Bez ciebie nie pije się mi tak dobrze kombuchy

ART

Leży w lodówce na dnie z warzywami, gnije jak one

ART

Zimna, coraz bardziej smaczna, jak twoje usta gazowana,

jak nasza znajomość wybuchowa

ART

Powstrzymywana prze USA, nigdy nie wybuchnie Iran,

Który ma tylko oczy

ART

Twoja twarz coraz śliczniejsza, blada, czysta

ART

Jutro cię odwiedzę, kombuchę zostawię w lodówce nietkniętą

z ogórkami i sałatą

 

 

tomaszchorab
tomaszchorab
Wiersz · 17 listopada 2023
anonim