Filary

DaytonA4e

mityczne angelologie

monumenty bibliotek zdarzeń

smak ambrozji

obiektywizmu przykłady

steki absurdu

sklasyfikowane wspomnienia

tajemne przedziały wypukłej wyobraźni

popękane ramy naczyń scalonych

farsa dwóch talii

Oceń ten tekst
DaytonA4e
DaytonA4e
Wiersz · 17 listopada 2023
anonim