Liczba Pi

DaytonA4e

osiem drżeniem klawiaturą targa

engine warczy o wiatr się potyka

czy łkają bemole…

białe, czarne, pięciolini beż

wszystko płynie

synkop kres

DaytonA4e
DaytonA4e
Wiersz · 17 listopada 2023
anonim