Literatura

Tęsknota (wiersz)

Rogin

Zbyt doskonały na przyjaciela

Zbyt żałosny na wielbiciela

Choć uśmiech mi twój znany

To bardzo słabo poznany

 

Wybierając tamtego pozbawiłaś szczęścia innego

Zostaje w tyle za innymi bez ramienia twego

Nie mogę się już nawet napawać twym widokiem

Chyba z żalu popełnię seppuku pod blokiem

 

 

R.Ś

 

 


fatalny 1 głos
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
dafne
dafne 19 listopada 2023, 19:21
współczułam, współczułam czytając, aż do …trywialnej jak jasny gwint puenty ;))
Ale poczucia humoru nie można podlirowi odmówić ;)
Ir
Ir 20 listopada 2023, 10:30
"Nie mogę się już nawet napawać twym widokiem

Chyba z żalu popełnię seppuku pod blokiem"

Nooo byłoby niezłe widowisko.
Zastanawia mnie jaki jest sens publikowania takich wytworów.
przysłano: 19 listopada 2023 (historia)

Inne teksty autora

Drzewko
Rogin

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca