Tęsknota

Rogin

Zbyt doskonały na przyjaciela

Zbyt żałosny na wielbiciela

Choć uśmiech mi twój znany

To bardzo słabo poznany

 

Wybierając tamtego pozbawiłaś szczęścia innego

Zostaje w tyle za innymi bez ramienia twego

Nie mogę się już nawet napawać twym widokiem

Chyba z żalu popełnię seppuku pod blokiem

 

 

R.Ś

 

 

Rogin
Rogin
Wiersz · 19 listopada 2023
anonim
  • Ir
    "Nie mogę się już nawet napawać twym widokiem

    Chyba z żalu popełnię seppuku pod blokiem"

    Nooo byłoby niezłe widowisko.
    Zastanawia mnie jaki jest sens publikowania takich wytworów.

    · Zgłoś · 10 miesięcy temu
  • dafne
    współczułam, współczułam czytając, aż do …trywialnej jak jasny gwint puenty ;))
    Ale poczucia humoru nie można podlirowi odmówić ;)

    · Zgłoś · 10 miesięcy temu